"Вінничани" передали на фронт техніки ще на 2 млн грн

Напередодні Дня Незалежності ЗСУ отримали від ГО «Ми – Вінничани» та Благодійного Фонду МХП-Громаді техніки та обладнання на суму понад 2 млн грн.

У військові частини буде доставлено 50 дронів FPV 7 дюймів з вмонтованою камерою, 10 тепловізійних прицілів DAHUA c435 з дальністю виявлення цілі 1900 м, 9 блоків багатоканальної зарядки «Bandera Power», 5 супутникових модемів Starlink та інше.

У процесі передачі обладнання військовослужбовцям взяли участь народні депутати України нинішнього і попереднього скликань Лариса Білозір, Геннадій Вацак, Микола Кучер, Сергій Кудлаєнко, колишній голова Вінницької ОДА Валерій Коровій та керівник Благодійного Фонду "Український Альянс" Микола Філонов.

«Все обладнання – це те, що рятує життя нашим воїнам, допомагає нищити ворога, те, що замовляли бійці ЗСУ, тероборони і Нацгвардії», – прокоментував подію народний депутат України Микола Кучер.

Загалом, з початку повномасштабного вторгнення агресора у лютому 2022-го року, ГО «Ми – Вінничани» придбали і передали ЗСУ та Силам оборони України техніки і обладнання на суму понад 22 млн грн. Про це проінформував голова громадського об’єднання Валерій Коровій.

Також він подякував партнерам ГО, зокрема, БФ «МХП – Громаді», які максимально сприяють справі допомоги фронту.

«Це в пріоритеті нашої ГО «Ми Вінничани». Першими йдуть військові, а потім ті громади, де живуть їхні діти, родини. Кожної української родини торкнулась ця війна. Ми намагались забезпечити саме тим, на що є найбільша потреба. Це дрони, приціли, «бандера павери», які виробляються у Вінниці і їх завжди просять наші військові», – зазначила народний депутат України, Лариса Білозір.

Відзначимо, що співзасновниками та партнерами «Вінничан» є народні депутати України нинішнього та минулих скликань – Лариса Білозір, Геннадій Вацак, Микола Кучер, Олександр Домбровський, Сергій Кудлаєнко, колишній голова Вінницької ОДА Валерій Коровій, керівник благодійного фонду «Український Альянс» Микола Філонов. Впродовж 2022-2024 рр. ГО «Ми – Вінничани» провело низку благодійних марафонів збору коштів на потреби фронту, внаслідок яких декілька партій техніки та обладнання було передано військовим частинам.

Новини заразКонтакти