У РФ назвали умову, за якої Путін "здасть" Медведчука

Віктор Медведчук і Володимир Путін / kremlin.ru

Володимир Путіна підставив свого кума, каже Дмитро Орєшкін.

Якщо президент РФ Володимир Путін вважатиме для себе вигідним, то він здасть свого кума, нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, заявив російський політолог Дмитро Орєшкін.

"Все залежить від ціни і витрат. Тут ніякої романтики немає. Якщо буде вигідніше здати, то здасть. Тут питання в тому, як це все оформити", - підкреслив він в інтерв'ю Апострофу.

Експерт зазначив, що мабуть, Медведчук розраховував на твердий кремлівський "дах": "Але Зеленський виявився досить сміливою людиною для того, щоб організувати - або не заважати іншим - цей самий "наїзд".

На його думку, в Москві буде вирішуватися питання, як цю ситуацію представити громадськості, щоб не впустити престиж Путіна, який підставив свого кума.

"Інша справа, що в Москві йому скажуть "ну що ж ти, милий друг, ми на тебе розраховували. А ти виявився такий козел, дозволив справу на себе завести", - пояснив політолог.

Він не виключив, що в Кремлі зараз зважують, що робити з Медведчуком: "Вивозити його і селити в одну кімнату "гуртожитку" з Януковичем де-небудь в Ростові або кинути і нехай сам видерається".

“Я думаю, в Росії постараються це на гальмах спустити. Ну подумаєш - Мед-вед-чук! Був - та сплив. Забули про нього", - додав Орєшкін.

Читати також"Покарати Україну": у РФ спрогнозували помсту Путіна за арешт Медведчука

Справа Віктора Медведчука:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти