У НАБУ пояснили, чому Татарову не оберуть запобіжний захід

Олег Татарову не оберуть запобіжний захід 24 грудня через передачу його справи до СБУ - НАБУ / УНІАН

У НАБУ звинувачують офіс Генпрокурора у зміні підслідності справи Олега Татарова.

Заступнику голови офісу президента Олегу Татарову у четвер, 24 грудня, не обиратимуть запобіжний захід у зв'язку зі зміною підслідності справи та передачі матеріалів до СБУ.

Як повідомляє пресслужба Національного антикорупційного бюро, запобіжний захід Олегу Татарову, якого підозрюють в участі в корупційній схемі, пов'язаній з квартирами для військових Нацгвардії, повинен був обрати Вищий антикорупційний суд у четвер, 24 грудня. Однак цього не станеться через передачу справи до Служби безпеки України.

"Враховуючи його ключову роль у корупційній схемі, слідство клопотало про утримання під вартою з альтернативою застави у 10 млн гривень. Щоб виключити обрання запобіжного заходу, справу для розслідування передали СБУ, довівши цей факт до відома прокурорів САП о 9 ранку", - зазначають у НАБУ.Читати такожЗаступник голови ОП Татаров написав заяву про призупинення повноважень

Бюро також звинувачує Офіс генпрокурора України у зміні підслідності справи Татарова.

Як повідомляє Telegram-канал Политика страны, сам Олег Татаров вже прибув на засідання суду, де йому мають обрати запобіжний захід.

Олег Татаров новини

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти