У МЗС розповіли, чи отримав Зеленський запрошення на інавгурацію Байдена

Володимир Зеленський / УНІАН

Зеленський і Байден знайдуть спільну мову, впевнений Дмитро Кулеба.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що ще ніхто в світі, зокрема і Володимир Зеленський, не отримав запрошення на інавгурацію Джозефа Байдена - 46-го президента США.

"Формат інавгурації все ще визначається. Ми не знаємо, що вирішать Сполучені Штати. Але інавгурація пройде в умовах пандемії, і ми, безумовно, приймемо те рішення і той формат, який буде затверджений Вашингтоном», - розповів Кулеба в інтерв'ю ТСН.

Крім того він додав, що питання візиту українського президента до Вашингтона і американського лідера в Україну завжди залишається на порядку денному. Однак Кулеба не став робити прогноз щодо того, чи відбудеться цей візит до саміту НАТО восени 2021 року.

"Давайте не займатися фетишизацією візитів. Цього року візит не відбувся, і в той же час у нас було багато позитивних результатів в українсько-американських відносинах», - сказав міністр.

«Я переконаний, коли президент Зеленський зустрінеться з президентом Байденом, вони знайдуть спільну мову. Байден побачить у Зеленському щирість у справі трансформації України. І я вірю, що це будуть хороші відносини», - додав Дмитро Кулеба.

Читати такожУкраїна чекає "рок-н-ролу": Кулеба висловився про майбутнє відносин Києва і Вашингтона

Вибори в США та інавгурація Джо Байдена - новини:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти