У Криму продали винзавод Коктебель родичу шишки з Росії

У Криму продали винзавод Коктебель родичу шишки з Росії / УНІАН

Винзавод "Коктебель" продали за 110 мільйонів рублів.

В окупованому Криму продали завод маркових вин "Коктебель" за 110,2 млн рублів ТОВ "Завод маркових "Коктебель", який був орендарем об'єктів заводу.

"Переможцем аукціону 26 січня визнаний учасник №538005 - ТОВ "Завод маркових вин Коктебель", який запропонував під час проведення торгів найвищу ціну лота №1 у розмірі 110 млн 178 тис. рублів з урахуванням ПДВ", - йдеться на сайті для розміщення інформації про проведення торгів.

Крім ТОВ "Завод марочних вин "Коктебель", до аукціону також допустили "НТЦ "Кристаллкор" з РФ (Санкт-Петербург) і фізособу Андрія Шкловського, він є засновником ТОВ "Бонусмолл" у Пермі (Росія).

ТОВ "Завод маркових вин "Коктебель" заснували у жовтні 2014 року. Компанія на 99,8% належить ТОВ "Гатчинський спиртовий завод" з Ленінградської області РФ.

"Підприємство належить Михайлу Якубчику, якого російські ЗМІ називають родичем директора Служби зовнішньої розвідки РФ Сергія Наришкіна", - пише Крим.Реалії.

Додамо, завод маркових вин "Коктебель" був заснований у 1879 році.

Завод має власні виноградники на площі майже 1070 га і місткісний парк не менш як 5 млн літрів для виробництва тихих вин і не менше 6 млн літрів - для виробництва десертних вин та портвейнів.

Продаж винзаводів у Криму - про що йшлося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти