У Києві відбувся вишкіл “Тотальний опір”

У Києві громадські активісти провели вишкіл з основ територіальної оборони, в якому взяли участь майже 300 учасників. Ініціатива проведення заходу належить першому командиру полку “Азов” Андрію Білецькому.

Вишкіл відбувся на території колишнього заводу “Атек” і передбачав заняття з військової медицини, ножового бою, подолання смуги перешкод, а також ознайомлення зі зброєю та екіпіруванням. Реєстрація на вишкіл була відкритою для всіх бажаючих.

“Якщо у вас був досвід війни на Сході чи навіть якщо не було, але ви маєте бажання захищати свою країну - вам нічого не заважає брати і просто вчитись, оформлювати собі зброю, ходити в тир, відвідувати будь-які секції або як наш проект, проект "Тотального опору", проект територіальної оборони. Нічого вам не заважає бути сильними, і нічого вам ніколи не завадить бути впевненими в собі. І тоді ми отримаємо і вмотивоване українське суспільство, і сильну незалежну державу”, - сказав під час виступу на вишколі екс-командир роти спецпризначення “Схід” Сергій Тамарін.

Громадська ініціатива "Тотальний опір" створена учасниками бойових дій та волонтерами, що мають своє бачення територіальної оборони та військового резерву.

Новини заразКонтакти