У Кабміні розповіли про новий удар по телеканалах Медведчука

Ткаченко розповів про санкції проти 112, ZIK і NewsOne / УНІАН

Ткаченко заявив, що медіахолдинг, проти якого були запроваджені санкції РНБО, давно перетворився на іноземну пропагандистську машину.

Міністерство культури та інформаційної політики України відправило офіційне звернення компанії Youtube щодо припинення онлайн-мовлення телеканалів 112 Україна, NewsOne і ZIK, що потрапили під санкції.

"Вже відправили офіційний запит (щодо закриття Youtube-каналів 112 Україна, NewsOne і ZIK - ред.) ... є загроза національній безпеці. Є рішення РНБО, ми його виконуємо, я його підтримав. Ми направляємо відповідно до протоколів Youtube, повідомляємо їм, що є відповідні рішення влади України для того, щоб вони відповідно до протоколу прийняли це рішення", - заявив міністр, в програмі Хард з Влащенко.

Раніше міністр культури Олександр Ткаченко заявив, що медіахолдинг, проти якого були запроваджені санкції РНБО, давно перетворився на іноземну пропагандистську машину, яку побічно фінансував агресор.

Ткаченко зазначає, що рішення РНБО - симетричне на щоденні інформаційні та пропагандистські атаки на українську свободу і незалежність.

Читати такожВ РНБО налякали закриттям інших телеканалів

За його словами, це логічне завершення розслідування тимчасової слідчої комісії ВР, яка з'ясовувала, як відбувалися угоди при зміні власників телеканалів 112, ZIK і NewsOne, які зараз належать одній людині - правій руці Медведчука, депутату Тарасу Козаку.

Санкції проти каналів Медведчука - про що раніше повідомляв Главред:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти