Укрпошта відповіла на звинувачення в "зраді" через презентацію марок про ЗСУ

В Укрпошті відповіли на звинувачення Генштабу ЗСУ / УНІАН

Тролінг Укрпошти зрозуміли не всі, шкодує Ігор Смілянський.

Директор АТ Укрпошта Ігор Смілянський прокоментував скандал, що розгорівся після анонсу презентації нових марок, присвячених армії, яка була запланована на 23 лютого.

Як написав він у своєму Facebook, вибір дати презентації на 23 лютого для того, щоб нагадати всім про ЗСУ і "потролити" Російську Федерацію.

Він звернув увагу на те, що Укрпошта за тиждень випускає 2 марки. Перша присвячена Героям Небесної Сотні, а друга присвячена українській армії і показує її нову форму.

"Обидва випуски були доступні на сайті. Питання - скільки медіа згадали про першу марку? Відповідь - 0. Тому що немає "зради" немає уваги. Розуміючи, що це прикрий факт, але дзеркало є дзеркалом, я вирішив призначити запуск другої марки на 23 лютого. Чому? 1) Хороший привід нагадати, що час перегортати сторінку історії і пишатися новою українською армією. І так - це тонкий тролінг сусідів, які, я впевнений, показали б цю марку. 2) Я дійсно хотів привернути увагу до нашої армії, і розумів, що запуск в будь - яку іншу дату буде не помічений (див вище приклад Небесної Сотні)", - пояснив глава Укрпошти.

Він також підкреслив, що експеримент вдався на 100%, але "тролінг, на жаль, зрозуміли не всі".

Смілянський додав, що прийме рішення про зміну дати презентації до кінця 18 лютого.

Скандал з презентацією марок про ЗСУ:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти