"Українці у вишиванках бидло, а парад х**ня": скандалістку з Харкова виперли з роботи

Дівчина вибачилася за свої слова про українців у вишиванках / скріншот з відео

Ще вчора вона продавала кросівки в інстаграмі. Записавши відео з вибаченнями, дівчина зазначила, що після скандалу її звільнили з роботи.

У Харкові 26-річна дівчина облаяла парад вишиванок, назвавши його учасників "бидлом", яке займається х**нею", а гасло "Слава Україні" - нацистським. Після цієї образи дівчина стала "зіркою" в мережі і об'єктом хейта. Унаслідок цього, як зазвичай буває в подібних ситуаціях, вона попросила вибачення. "Слава" закінчилася для неї звільненням з роботи.

Відео, на якому дівчина просить вибачення у тих, кого вона образила, опублікував місцевий Telegram-канал Харків 1654. Завдяки повідомленням і коментарям у місцевих телеграм-пабліках стало відомо, що дівчина - уродженка села Ртищівка Чугуївського району Харківської області Євгенія Б., 1995 року народження. Дівчина навчалася в університеті ім. Каразіна на факультеті міжнародних відносин, але навчання так і не закінчила, і диплом не отримала, пишуть користувачі. У Getcontact вона підписана як "Женя відпочинок", "Женя масаж" і "Женя хостес".

Ще вчора вона працювала СММ-менеджером і продавала кросівки в інстаграмі. Записавши відео з вибаченнями, дівчина зазначила, що після скандалу її звільнили з роботи.

"Я дійсно дуже різко висловилася, я щиро хочу попросити вибачення з приводу цієї ситуації, тому що я зрозуміла, скільки людей я образила. Залишившись без роботи і отримавши велику кількість хейта, я цілком поплатилася за свої дії", - сказала мешканка Харкова.

Скандал з парадом вишиванок - про що йшлося раніше:

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти