Тренди ринку праці: Інвестиції в розвиток HR-спільноти та підтримка ЗСУ

33 експерти, 500+ учасників, 8 годин навчання, 5 годин нетворкінгу – у Львові пройшла наймасштабніша в Україні конференція для HR спеціалістів від robota.ua.

Про що говорили на HR конференції року?

HR Camp 2024 вже вдесяте об’єднав українських HR-професіоналів, щоб обмінятися досвідом, дізнатися про нові тренди та знайти натхнення для подальшого розвитку. Цього року особливу увагу було приділено питанням реінтеграції ветеранів, пошуку талантів та подоланню дефіциту кадрів.

Також обговорювались найактуальніші питання сфери, такі як:

Формат заходу, спікери та підтримка ЗСУ

Захід пройшов у дружній атмосфері. Учасники змогли поспілкуватись зі спікерами, організаторами, іншими учасниками кемпу. Окрім основних виступів спікерів та дискусій, програма була насичена воркшопами від сертифікованих тренерів і фасилітаторів. Понад 500 спеціалістів змогли здобути нові знання, прокачати свої навички та ще раз переконатись у важливості свої справи.

Спікерами були представники держави, великого, середнього та малого бізнесу, військові, ветерани, міжнародні експерти, провідні спеціалісти HR сфери. Зокрема:

Учасники не лише слухали лекції досвідчених експертів, а й активно працювали в командах над практичними завданнями, генерували нові ідеї та шукали шляхи розв'язання актуальних проблем. А ще, завдяки спільним зусиллям, ми змогли зібрати кошти на придбання пікапу для підрозділу ГУР МО ОМЕГА-ХІДРАЮНІТ.

Що ще чекає на HR спільноту

HR-спільнота – це не просто професіонали, а велика дружня спільнота, яка завжди готова підтримати один одного.

Наступний івент для HR спеціалістів HR Pro Awards пройде вже 24 жовтня. HR Pro Awards – це щорічна всеукраїнська подія, що об’єднує найкращих СЕО та HR-фахівців, аби відзначити їхні досягнення та стимулювати розвиток HR-практик в Україні.

Долучайтесь до конференції за проєктами фіналістів "Шлях до успіху: інноваційні практики в HR" та церемонії нагородження, щоб відзначити досягнення, сильні рішення та командну роботу, а також разом розвивати професійну бізнес-спільноту.

Новини заразКонтакти