Степанов розповів, коли можливий перехід Києва з червоної зони

Максим Степанов / УНІАН

Керівник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов закликав на Великодні свята не збиратися великими компаніями і залишатися вдома.

Київ до кінця квітня нинішнього року може покинути "червону" зону коронавірусного карантину і перейти відразу в" жовту "(минаючи"помаранчеву"). Про це заявив керівник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов, повідомляє Сьогодні.

"Є велика надія, що до 30 Квітня Київ вже за всіма показниками перейде з червоного до жовтого рівня. Але все залежить від нас", - сказав він.

Степанов зазначив, що коронавірус точно атеїст і йому все одно, що людям потрібно святкувати Великодні свята. Тому чиновник закликав на свята не збиратися великими компаніями і проводити цей день вдома.

Напередодні перший віцемер Микола Поворозник заявив, що терміни виходу Києва з "червоної" зони стануть відомі тільки після закінчення детального аналізу ситуації із захворюваністю. Про можливість посилення коронавірусних обмежень на Великдень говоритимуть не раніше кінця поточного тижня.

Читати такожЩе одна область України вирвалася з червоної зони карантину

Коронавірус і карантин в Києві - останні новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти