Родичі депутатів від Слуги народу накупили в 2020 році елітних автомобілів

Дружина Юзика купила Toyota Land Cruiser / Фото : 1news

Вартість покупок досягає сотень тисяч доларів.

Члени сімей народних депутатів від пропрезидентської фракції Слуга народу купили за минулий 2020 рік значну кількість нових автомобілів преміум-класу.

Як повідомляють журналісти проекту Слідство.Інфо у власному розслідуванні, родичі "слуг народу" тільки за останній час купували люксові машини марок Lexus, Mercedes-Benz, а також Toyota, вартість яких становить від 50 і до 300 тисяч американських доларів.

Відомо, що батько народного депутата Сергія Нагорняка купив собі автомобіль Lexus ES 2020-го року випуску. Вартість транспортного засобу становить близько 50 тисяч доларів.

Читати такожОПЗЖ обійшла Слугу народу в рейтингу партій - нове опитуванняТакож мама депутата від Слуги народу Олександра Горобця придбала собі машину Mercedes-Benz G 500, яка може коштувати аж до 300 тисяч американських доларів.

Дружина депутата Юрія Корявченкова, відомого актора Юзика зі студії Квартал 95, купила собі позашляховик Toyota Land Cruiser. Згідно прайсу, автомобіль може коштувати в залежності від комплектації від 80 до 250 тисяч доларів США.

Журналістські розслідування

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти