Разумкову не сподобалося, як Єрмак підбирає кадри з онукою Фокіна

Разумков прокоментував заяву внучки Фокіна / УНІАН

Політик підкреслив, що користується іншими методами при підборі персоналу.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков негативно оцінив заяву внучки першого прем'єр-міністра України Вітольда Фокіна про те, що її дідусь потрапив в Тристоронню контактну групу завдяки давньому знайомству з Андрієм Єрмаком.

"Якщо ми говоримо про підходи до формування і підбору кадрів, то я скажу так: я користуюся іншими механізмами підбору кадрів», - сказав Разумков в рамках брифінгу в парламенті.

За словами політика, профільний комітет Верховної Ради планував провести зустріч з Фокіним, проте він до парламенту не з'явився. В результаті обговорення питання прийняли рішення перенести на невизначений час.

Також Разумков відреагував на скандальні заяви Фокіна про те, що Донбасу потрібно дати «особливий статус» і оголосити амністію бойовикам. За його словами, заступник голови делегації в ТКГ висловлював "свої особисті позиції". Спікер Ради висловив обурення у зв'язку із заявою Фокіна, який звинуватив депутатів парламенту в небажанні домогтися миру в Україні.

«Я думаю, що Верховна Рада точно доводила вже багато разів, що вона робить все можливе, іноді навіть більше, для того, щоб цей світ був досягнутий», — додав Разумков.

Новини заразКонтакти