Притула виправдався за антисемітські висловлювання в ефірі

Притула визнав свою помилку / УНІАН

Шоумен вважає критику цілком виправданою.

Відомий телеведучий і екс-кандидат у мери Києва Сергій Притула заявив, що завжди негативно ставився до антисемітських висловлюваннь, як в особистому просторі, так і в публічній площині.

В Facebook він написав, що розмова зі слухачем в ефірі радіо була швидкою, тому відповідь на репліку виявилася непродуманою і невдалою.

"На жаль, мої висловлювання були трактовані не так, як я на це сподівався і сьогодні я отримав дуже важливе зауваження щодо своєї роботи в ефірі, яка зробила можливою підозру в терпимості подібних заяв, які зробив слухач. Хочу подякувати КЖЕ за зауваження, сказати, що інцидент був обговорений з керівництвом відразу після ефіру і висновки зроблені. Дякую за аргументовану критику. Це саме те, що дозволяє вдосконалюватися в роботі!"- підкреслив шоумен.

Притула додав, що завжди з повагою ставився до всіх цінностей, і хоче жити в суспільстві, яке відповідає взаємністю.

Читати також"Мерзотник"," тупа тварина": Притула і Дубинський влаштували скандал у прямому ефірі"Повага до національності, кольору шкіри та віросповідання - це базові цінності цивілізованого суспільства, в якому я хочу жити і яке хочу будувати разом з іншими українськими. Це і мої цінності теж", - констатував він.

Телеведучий пообіцяв надалі бути більш уважним у своїх висловлюваннях.

Новини заразКонтакти