"Партія клоунів і гумористів": дует Кролики зібрався в мери Києва

Володимир Моїсеєнко та Володимир Данилець / УНІАН

За словами Володимира Данильця і Володимира Моїсеєнка, в Україні вже не залишилося гумористів, які б не пішли в політику.

Зірки телевізійного гумору 1990-х, дует Кролики (Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко) випустили ролик, в якому оголосили себе кандидатами у мери Києва на майбутніх місцевих виборах.

Відео з'явилося в ефірі телеканалу 112.

Гумористи в глумливому стилі пообіцяли киянам провести винопровід у відділення столичних банків, а також переселити в будинки-"хрущовки" всіх столичних чиновників.

Свою ініціативу коміки пояснили тим, що"в країні вже не залишилося гумористів, які не пішли б у велику політику".

"Ми вирішили балотуватися в мери Києва! Удвох! Вся наша країна в єдиному пориві семимильними кроками інтегрується в Європу, а ми знаємо, що в багатьох європейських країнах є поняття "батько номер один" і "батько номер два" замість "мама" і "тато", ‒ заявив Моїсеєнко.

Відповідно, за словами його напарника, в Києві як в європейській столиці можуть бути "мер номер один і мер номер два". Також Кролики оголосили про те, що представляють партію "коміків, клоунів і гумористів".

Крім того, Данилець і Моїсеєнко пообіцяли підняти пенсії киянам до 1,5 тисячі євро на місяць, доплачувати пенсіонерам по 200 гривень за відвідування лікарів, а також розширити всі вулиці Києва до чотирьох смуг в кожну сторону.

Читати такожКличко відповів на пропозицію партії Порошенка щодо виборів мера Києва

Нагадаємо, раніше "Главред" повідомляв:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти