Чи залишаться в Україні всесвітньо відомі квадратні кавуни - вирішиться сьогодні

Про рейдерську атаку заявив співвласник “Дунайського аграрія” Павло Барабашов.

Офіс протидії рейдерству розглядає скаргу керівників підприємства “Дунайський аграрій”. Це товариство вирощує на Одещині органічні продукти, зокрема унікальні квадратні кавуни - єдині в світі, які дозрівають попри незвичну форму та мають смак справжнього арбузу. Крім того, на полях підприємства - зернові, баштанні культури, овочі та фрукти, які ніколи не бачили гербіцидів та шкідливих речовин.

Про рейдерську атаку заявив співвласник “Дунайського аграрія” Павло Барабашов. Він спільно з колективом намагається відбити атаку рейдерів. Нині на полях “завис” врожай, рахунки підприємства заблоковані, а легітимного директора незаконно позбавили повноважень, а працівники залишаються без зарплати.

Днями під будівлею Мінюсту пройшла акція на підтримку підприємства - під стіни міністерства організатори принесли кілька десятків кавунів та розмістили плакати з закликом врятувати іміджевий для України проект та захистити його від рейдерів.

Протягом дня очікується рішення Офісу протидії рейдерству щодо долі “Дунайського аграрія”. Фахівці цієї установи вже ретельно вивчили ситуацію на підприємстві. За інформацією представників аграрного господарства, рейдери провели незаконні збори та задіяли так званих “чорних реєстраторів”. Це класична схема, яка спричинила критичну ситуацію та загрожує майбутньому розвитку “Дунайського аграрія”. Такі дії державного реєстратора обов'язково отримають належну оцінку з боку Офісу протидії рейдерству, впевнені законні керівники підприємства.

Новини заразКонтакти