"Ого, ні х** собі!": на Київщині дівчата-підлітки "провчили" свою найкращу подругу кулаками

Дівчата вирішили "провчити" свою кращу подругу / скріншот

На відео чути плач немовляти, який не завадив підліткам продовжувати розпочате.

Чергова бійка підлітків здивувала Мережу своєю жорстокістю. У Київській області кращі подруги не змогли з'ясувати непорозуміння і докотилися до фізичного насильства. Школярку так побили, що вона звернулася в поліцію.

За даними видання "Сьогодні", справу розслідують представники правоохоронних органів.

14-річна дівчина стала жертвою своїх друзів. Про точну причину сварки поки нічого невідомо. Її били кулаками і ногами кілька "кращих" подруг. У той же час, все, що відбувається, на камеру знімали очевидці інциденту, які "вже за традицією", не поспішали розбороняти бійку.

Зазначається, що інцидент стався ще на Івана Купала близько 20:00 поблизу центру міста. Підліток посварилася з трьома дівчатами віком 14, 17 і 20 років. Спочатку були тільки ляпаси, проте наймолодша учасниця бійки почала бити дівчину з ноги по тулубу і голові.

Жертва отримала множинні синці на тілі і наступного дня звернулася в поліцію. Копи відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 ККУ.

Підозрюваних вже допитали. Свій вчинок вони аргументували тим, що "постраждала почала їх словесно ображати і вони таким чином провчили її".

Читати також"Не відповідав взаємністю": з'явилися нові подробиці вбивства підлітка на ЖитомирщиніНа кадрах чути істеричний плач немовляти, який з невідомих причин став свідком цього остраху. Однак і це не зупинило розлючених підлітків.

Нагадаємо, у Дніпрі сталася страшна бійка серед представниць прекрасної статі. Дві дівчини не поділили хлопця і накинулися один на одного з кулаками і матюками.

Відзначається, що подія трапилася в Амур-Нижньодніпровському районі міста. На кадрах видно, що дівчатам років 16. Вони обидві лежать на асфальті, вчепившись за волосся один одному. Крім цього, одна з них б'є свою опонентку по обличчю, а потім завдає удару ногою по спині.

Як не дивно, очевидці конфлікту заспокоювати дівчат не поспішали. Навпаки, вони знімали побиття на відео і допомагали кулаками.

Автор: Уляна Поліщук
Новини заразКонтакти