«Поярков на якому місяці вагітності?»: у Мережі сміються над акцією Стоп реванш

Поярков недоречно жартував про Зеленського зі сцени Майдану / Фото: скріншот з відео

Користувачі вважають протест у центрі Києва жалюгідним видовищем.

У Києві 24 травня відбулася акція протесту Стоп реванш проти оточення і рішень президента Володимира Зеленського, в якій взяли участь прихильники екс-глави держави Петра Порошенка. Однак дії активних прихильників колишнього лідера висміяли в соцмережі.

В українському сегменті Facebook вважають забавним виступ зі сцени Майдану скандального художника Сергія Пояркова, який намагався скопіювати манеру виступу Зеленського, але викликав огиду у деякої публіки.

«Судячи з фото, сьогодні на майдані протестували проти еволюції», - пише Денис Гороховський.

«Акція Стоп реванш порохоботів у Києві нагадала, як добре, що ми не вибрали Порошенка і всю цю шоблу його сумовитих дармоїдів рік тому», - зазначив Юрій Романенко.

«Я так і не зрозумів, навіщо організували цей стенд-ап Пояркова під виглядом мітингу (слава богу хоч грошей не брали за виступ), але тепер хтось явно втратив право називати "Квартал" зразком тупого гумору. Проти Пояркова "Квартал" - це королі гумору і сатири. Найцікавіше, що комусь і Поярков "зайшов", що в черговий раз характеризує «інтелектуальну еліту і сіль землі української". Я думав після навали "вишитих патріотів" мене вже ніщо не здивує. Як я помилявся! Коротше кажучи, Зеленському нічого турбуватися. На сторожі його політичного спокою вартує одна дуже активна, але не дуже розумна частина опозиційного руху», - підкреслив Петро Олещук.

«Річниця "я - ваш вирок" виглядає приблизно так», - наголосив В'ячеслав Чечило.

«Друзі, Поярков на якому місяці вагітності? Коли маленького порохоботика чекати?» - пожартував Олександр Волков.

«Пффффф))) Я спочатку подумав, що це фотошоп», - сміється Сергій Наумович.

Ось кілька цитат з гучного виступу Пояркова:

Нагадаємо, у центрі Києва 24 травня відбулася акція протесту під назвою Стоп реванш, яка стартувала на Майдані незалежності, а потім учасники прийшли до будинку на вулиці Грушевського, де нібито проживає президент України Володимир Зеленський.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти