"Військовим не вистачає пральної машинки": депутат підбив підсумок поїздки на Донбас

Депутат зробив висновок з поїздки на Донбас / Facebook

На думку депутата, умови військових потрібно зробити більш комфортними.

Народний депутат України від фракції Слуга народу Іван Шинкаренко, під час візиту на Донбас, заявив що військовим не вистачає автоматичної пральної машинки.

Депутат в ефірі телеканалу НАШ назвав умови проживання військових досить прийнятними, проте їх можна поліпшити.

"Скажу так, однозначно нам є куди йти, щоб поліпшити умови проживання військових. Ми ночували прямо на тих місцях, де живуть військові і ці умови прийнятні для проживання, але я переконаний в тому, що є куди рухатися, щоб зробити їх більш комфортними, теплими і безпечними... Однозначно, пральна машинка нашим військовим в цій ситуації не завадить. Вона заощадить їм час і дасть відпочивати трохи більше. Це з приводу побутових речей", - сказав Шинкаренко.

Читати також"Сьогодні ночуємо в окопах з нашими захисниками": нардеп Стрихарський розповів про поїздку на лінію розмежування

При цьому депутат відмовився коментувати озброєння армії.

"Що стосується озброєння - я це не буду коментувати. Це має коментувати відповідне міністерство. Миру на сході України - хочуть всі, і мирні жителі, і військові", - додав він.

Зазначимо, 120 депутатів президентської партії вирушили 21 жовтня на передову.

Як раніше повідомляв Главред, у Харкові губернатор і депутат влаштували публічну сварку з використанням ненормативної лексики.

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти