"Мені набридло так жити": скуті харків'яни розрізали ланцюг і роз'їжджаються в різні області

Закохані зрозуміли , що не підходять один одному / Instagram

Пара прикувала себе на День закоханих терміном на три місяці, проте по закінченню зазначеної дати, вирішила продовжити експеримент для встановлення рекорду.

Закохан, які скували себе ланцюгом 14 лютого, розірвалb "з'єднання", а разом з ним і стосунки. Все це сталося в прямому ефірі ТСН. Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова заявили про бажання особистого розвитку один без одного.

«Це все стало нашим минулим, до якого ми завжди будемо ставитися з повагою», - прокоментувала пара свій розрив в прямому і переносному сенсі.

Ланцюг розірвали на тому ж місці, що і сковували – біля статуї Возз'єднання в Києві, у присутності експерта Книги рекордів України, який підтвердив досягнення колишніх закоханих.

Скуті харків'яни провели разом 124 дні і дві години. Це стало світовим рекордом. Тепер вони отримають диплом. Однак у кого він буде зберігатися поки невідомо, так як щоб уникнути один від одного Олександр і Вікторія заявили про переїзд до різних областей.

Нагадаємо, ще тиждень тому вони планували весілля. Церемонію одруження мріяли провести в Парижі. Про те, що пішло не так, в деталях не розповідають, хоча кажуть, що раді своєчасному усвідомленню невідповідності інтересів, якої «за останній тиждень накопичилося дуже багато».

Також екс-пара заявила про продаж свого ланцюга, а виручені гроші з «артефакту» - не менше трьох мільйонів доларів, як вказали Олександр і Вікторія, поділять навпіл.

Автор: Уляна Поліщук
Новини заразКонтакти