Kyiv Media Week оголошує повну програму та спікерів форуму

Kyiv Media Week оголошує повну програму та спікерів форуму.

Головна медійна подія України – форум Kyiv Media Week відбудеться 3–4 жовтня у Києві. На учасників очікує насичена дводенна програма: понад 80 спікерів, 15 панельних дискусій, 6 спеціальних доповідей, 3 масштабні дослідження, кейс-стаді, скринінг нового серіалу, а також кілька неформальних заходів для обміну думками та встановлення нових контактів серед однодумців і потенційних партнерів.

Спікерами форуму стануть представники провідних українських медіагруп, продакшен- і телекомунікаційних компаній, онлайн-платформ, державних установ і міжнародних організацій, рекламного ринку, експерти з інновацій і глобальних трендів у сфері AV-контенту, а також багато інших фахівців.

Знайомтесь із повною програмою та спікерами форуму за посиланням.

“Kyiv Media Week знову відбувається в унікальному та складному контексті війни, яка суттєво змінила наші погляди на створення та споживання контенту. За умов обмеження бюджетів та інших ресурсів критично важливою для підтримки та розвитку аудіовізуального сектору є співпраця всіх учасників індустрії між собою, з державою та іншими секторами ринку. Тож велика частина програми форуму висвітлює нові формати колаборацій, які ніколи не відбувалися раніше. На тлі впровадження новітніх технологій, як-от штучний інтелект, в усі креативні та бізнес-процеси в світі, Україні не можна відставати аби залишатися конкурентоспроможною. Від кіно до реклами — кожен аспект медіаландшафту має реагувати на сучасні реалії для сталості бізнесу, сприяти єдності та стійкості через змістовні історії. Ці й інші питання будемо обговорювати на форумі. І, як завжди, представимо топову аналітику ринку українського телебачення та кіно від нашої компанії Media Resources Management,” – програмна директорка KMW Алла Преловська, Media Resources Management.

Реєстрація триває на сайті форуму.

KMW'24 організовано за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Генеральний медіапартнер: 1+1 Media.

Партнери KMW’24:Heart of Europe, Serial Killer, FILM.UA Group, Українська кіноасоціація, Omdia, BB Media, Державне агентство України з питань кіно, NAM Summit, ProKino, Nerd Agency, Brandly, Boxed Off, Setanta. Медіапартнери: Detector media, Starlight Media,Київ 24,MMR,Delo.ua, WoMo,Київстар ТБ, Megapolis+.

Мінеральний партнер: Крайна.

Партнери кава-брейків:Асканія FMCG, Lavazza, Dilmah.

Мережеві партнери:Jack Daniel’s, сидр Cidre Royal, вина Villa UA.

Організатор KMW – Media Resources Management (MRM), перша медіаконсалтингова компанія в Україні, що надає комплексні послуги в кіно, ТБ та інших креативних індустріях з 2005 року.

Контакти:

info@mrm.ua

https://www.kyivmediaweek.com/

https://www.facebook.com/kyivmediaweek

________________________________________________________________________

Довідка

Міжнародний медіафорум Kyiv Media Week – флагманський проєкт компанії Media Resources Management (MRM), який з 2011 року щорічно проходить у Києві та збирає фахову спільноту аудіовізуальної індустрії з України та світу довкола актуальних питань медіасфери.

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) є головною агенцією розвитку уряду США. Метою допомоги USAID у сфері розвитку є підтримка України в її прагненні стати успішною демократією з ефективними, підзвітними та прозорими інституціями. За понад 30 років партнерства з Україною USAID сприяло інклюзивному економічному зростанню, демократичним реформам, вільній пресі, потужному громадянському суспільству та прозорій системі охорони здоров'я. Під час війни Росії проти України USAID надала життєво необхідну гуманітарну допомогу, допомогла забезпечити українців теплом і електроенергією, незважаючи на атаки Росії на енергетичні системи, підтримала фермерів і експортерів продовольства, щоб вони могли продовжувати постачати зерно людям по всьому світу, а також допомогла українським партнерам просувати важливі антикорупційні реформи та євроінтеграційні реформи.

1+1 Media – один із найбільших медіабізнесів Східної Європи з понад 25-річною історією. 1+1 media обʼєднує та взаємодіє на партнерських засадах із такими бізнесами: телеканали 1+1 Україна, 1+1 Марафон, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, 1+1 International, KVARTAL TV, KVARTAL TV International, УНІАН, Бігуді, Comedy Central; новинні Digital-ресурси, що є лідерами УАнету: tsn.ua, unian.net, glavred.info; OTT-платформа Київстар ТБ і супутниковий оператор Viasat; продакшен-підрозділи, які забезпечують вітчизняні та закордонні ринки якісним контентом; 1+1 Rental, який пропонує повний спектр продакшен-послуг; послуги дубляжу; освітній проєкт 1+1 media school. 1+1 media має широке дистрибуційне портфоліо та поширює контент усім світом. Продажами прямої реклами та міжпрограмного спонсорства на телеканалах 1+1 media займається сейлзхаус «Сиріус медіа».

Новини заразКонтакти