Конфуз у прямому ефірі: "слуга народу" вилаявся прямо на трибуні Ради

Ігор Негулевський на трибуні парламенту / скріншот

Ігор Негулевський сказав матірну фразу не підозрюючи, що мікрофон на трибуні був уже включений.

Народний депутат України від партії Слуга народу Ігор Негулевский випадково вилаявся, виступаючи на трибуні Верховної Ради.

Конфуз стався в ході пленарного засідання сесії ВРУ у вівторок, 30 листопада. Трансляція велася на офіційному сайті парламенту.

Слуга народу хотів підняти питання забезпечення житлом жителів Нової Одеси, який в результаті вибуху будинки 27 листопада залишилися без квартир.

Він піднявся на трибуну і перед своїм виступом, очевидно похапцем, випадково вилаявся, не підозрюючи, що мікрофон вже був включений.

Негулевський зронив фразу: "Бл*дь" "йо**на", поле чого почав свою промову зі слів»шановні колеги".

"Бл*дь йо**на... Шановні колеги, 27 листопада в місті Нова Одеса стався вибух в одному з багатоповерхових будинків. Четверо загиблих, останнього витягли з-під завалів тільки наступного дня. Вибух був настільки потужним, що постраждали відразу два під'їзди. Людям запропонували жити в місцевому гуртожитку, але ви розумієте, що це всього тимчасове житло, – сказав Негулевський з парламентської трибуни.

Увага! Відео містить нецензурну лексику:

Нагадаємо, раніше нардеп від ОПЗЖ Василь Німченко "прославився" вживанням нецензурних виразів прямо на трибуні Верховної Ради.

Читайте ще:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти