Карта повітряних тривог в Україні онлайн: що збили за ніч 23 жовтня (оновлюється)

Карта повітряних тривог України зараз онлайн / Колаж Главред, фото: pixabay.com, скріншот

На карті можна подивитися не тільки, в яких регіонах повітряна тривога, а й інша небезпека.

Карта повітряних тривог в Україні - офіційна карта

Що означають значки на мапі повітряних тривог:

Зведення від Командування Повітряних Сил ЗСУ в ніч на 23 жовтня 2024 року

У ніч на 23 жовтня 2024 року (із 22.00 22 жовтня) ворог завдає удару по Україні 81 ударним БпЛА типу «Shahed» та безпілотниками невстановленого типу із напрямків Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф. Також противник атакував Одещину керованою авіаційною ракетою Х-31П із акваторії Чорного моря.

Повітряні сили Збройних сил України

Повітряні сили Збройних сил України — вид збройних сил у складі Збройних сил України, який має на озброєнні винищувальну, бомбардувальну і транспортну авіацію, а також зенітні ракетні війська і радіотехнічні війська. Військово-повітряні сили у цьому вигляді були створені у 2004 році шляхом об'єднання двох видів: Військово-повітряних сил та Військ протиповітряної оборони України.

Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Станом на 9.00 підтверджено збиття 57 ворожих БпЛА в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Сумській, Черкаській, Хмельницькій, Тернопільській, Кіровоградській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Харківській областях.

Крім того, 15 російських безпілотників на цей час локаційно втрачено. До 9-ти ворожих БпЛА спостерігаються в повітряному просторі України.

Карта повітряних тривог alerts.in.ua

Якщо карта не завантажується, скористайтеся посиланням для переходу. Ця карта оновлюється на основі даних із Telegram-каналу "Повітряна тривога".

Інформація оновлюється кожні 25 секунд. На сервісі також можна дізнатися, в яких областях повітряна тривога зараз, і доступний час початку та тривалість тривогиЛегенда карти:

Новини заразКонтакти