Як з фасаду Офісу Зеленського змивають графіті радикалів після погрому

Будівлю ОП ремонтують після погрому радикалами / УНІАН

Приблизна вартість робіт з очищення фасаду ОП може скласти 50 тисяч гривень.

В будівлі Офісу президента зняли три двері, пошкоджені в суботу ввечері під час акції на підтримку активіста Сергія Стерненка.

Як повідомляє УНІАН, на будівлі ОПУ досі залишаються написи, зроблені учасниками акції.

Підкреслюється, що центральний вхід в Офіс президента огороджений сигнальною стрічкою, пошкоджені двері зняті, замість них встановлені листи фанери, написи і фарба на стінах і вікнах залишаються.

/ УНІАН

За уточненням Telegram-каналу PavlovskyNEWS, співробітники клінінгової компанії, яка займається очищенням фасаду ОП, очистили тільки шість букв з численних написів на фасаді будівлі.

У компанії обіцяють, що процес очищення стін займе не більше двох днів. Щоб фарба змивалася, сьогодні поверхню, на якій нанесені написи, обробляли хімічним розчином. Після цього струмінь води під напором змивала фарбу.

/ PavlovskyNEWS

Відомо, що раніше ця ж клінінгова компанія надавала послуги таким державним установам як Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України, Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, і офіс великих платників податків.

/ PavlovskyNEWS

У свою чергу видання Vesti уточнює, що в клінігових компаніях повідомили, що роботи з очищення квадратного метра коштують близько 60 гривень, але це у випадку, якщо очищати потрібно акрилову фарбу. Приблизну вартість робіт оцінили в 50 тисяч гривень.

Заворушення біля Офісу президента:

Справа Стерненка:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти