"Помстимося і забудемо": Гордон пригрозив радикалам у відповідь на мітинг під своїм офісом

Дмитро Гордон / УНІАН

Дмитро Гордон, коментуючи нещодавній мітинг радикалів та націоналістів під своїх офісом, особливо виразів не вибирав.

Дмитро Гордон розповів, як він оцінює дії радикалів та націоналістів, які влаштували гучний мітинг під його офісом. Ситуація загострилася після того, як в ефір вийшло інтерв'ю, яке Гордон взяв у колишнього ватажка донецьких бойовиків Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

"Якщо не буде офіційних вибачень, я відповім прислів'ям: "Ми, грузини, не злопам'ятні: помстимося і забудемо". Всі особи ідентифіковані. Ні, вони зникли також стрімко, як і з'явилися. Про них треба запитати у тих, хто їх прислав", ‒ цитує його портал Страна.

Читати такожНіякої спецоперації: в СБУ зробили заяву про інтерв'ю Гиркина ГордонуНагадаємо, напередодні, 19 травня 2020 року, в Мережі був опублікований відеозапис багатогодинного інтерв'ю, який Дмитро Гордон узяв у одного з колишніх ватажків угруповання терористів "ДНР" Ігоря Стрєлкова (Гіркіна). Сам факт інтерв'ю викликав шквал обурення у представників українського суспільства. Практично відразу ж під офісом Гордона на вулиці Щекавицька в Києві був організований мітинг під гаслом: "Го*дон - геть в Луга**он". Крім того, мітингувальники закидали яйцями численні фотографії журналіста, якими був прикрашений фасад будівлі.

Пізніше Гордон опублікував на своєму каналі в YouTube екстрене відеозвернення. У ролику він, зокрема, стверджував ‒ інтерв'ю з Наталією Поклонською та Гіркіним він робив у співпраці з українськими спецслужбами. Більш того, дані матеріали нібито неодмінно будуть використовуватися стороною звинувачення у справі про анексію Криму та війні на Донбасі під час засідань трибуналу в Гаазі.

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти