Смачна статистика: Google назвав Топ-10 кулінарних запитів українців

Google назвав Топ кулінарних запитів українців / Google Ukraine

Найпопулярнішим рецептом за останні 12 місяців став рецепт сирників. Також серед популярних страв: млинці, солянка і шарлотка.

Пандемія внесла свої корективи в різні сфери повсякденного життя українців – багато хто перейшов на віддалений режим роботи або навчання і став більше часу проводити вдома – відповідно більше часу приділяти кулінарії.

Це показує і статистика Google Пошуку в Україні ‒ так, за останні 12 місяців кількість пошукових запитів українських користувачів Google зі словом «рецепт» зросла на 29% у порівнянні з аналогічним періодом рік тому.

Які ж рецепти найчастіше шукали українські користувачі в Google за останній рік? Як не дивно, найпопулярнішим рецептом за останні 12 місяців став рецепт сирників. Також серед популярних страв: млинці, солянка і шарлотка.

  1. Сирники
  2. Млинці
  3. Солянка
  4. Шарлотка
  5. Лазіння
  6. Шуба
  7. Піца
  8. Паска
  9. Плов
  10. Панкейки

Крім того, в категорії "Салати" найбільш затребуваним серед українських користувачів Google виявився рецепт салату "Цезар". Серед рецептів пирогів лідером став тертий пиріг, а серед тортів ‒ "Наполеон". Також українці активно шукали рецепти молочного коктейлю і коктейлю "Маргарита".

Також команда Google дала кілька порад щодо того, як зробити час на кухні більш продуктивним і цікавим:

Раніше дослідницька компанія TNS Ukraine опублікувала список найпопулярніших в Україні інтернет-ресурсів. Згідно зі свіжою статистикою, інтерес українців до маркетплейсів і інтернет-магазинах дещо знизився.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти