Експерт сказав, хто здатен "відкусити" електорат Зеленського

Електорат Володимира Зеленського може покусати Дмитро Разумков, вважає експерт / УНІАН

Спікер парламенту має образ, який подобається жінкам, зазначив експерт.

Політичний експерт Тарас Загородній вважає, що голова Верховної Ради та член партії Слуга народу Дмитро Разумков може отримати президентські перспективи, якщо нинішній очільник держави Володимир Зеленський достроково покине посаду.

У Разумкова образ "ідеального зятя", який не курить, не п'є, не використовую матюки, з усіх боків позитивний, причесаний – такі персонажі подобаються жінкам, розповів Загородній під час чату на Главреді.

На думку співрозмовника, спікер парламенту здатен "покусати" електорат президента.

“У Разумкова президентські перспективи будуть лише в одному разі – у разі дострокової відставки Зеленського, коли Разумков стане виконувати обов'язки глави держави...", – заявив експерт.

Загородній додав, що для Разумкова є другий варіант – обійняти посаду прем'єра.

"Спікер ВРУ – це досить складна позиція для старту президентської кампанії. Отримати свою фракцію в парламенті Разумков цілком може...", – сказав він.

Експерт вважає, що зараз голова Ради припустився єдиної помилки – випустив ролик, у якому показано, як він добирається до парламенту порожнім Києвом, приїжджає на роботу, де нікого немає, і тільки один працює. Співрозмовник вважає, що це – "явний фальстарт".

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти