Екс-генпрокурор Шокін оскаржив закриття справи проти Байдена

Шокін звинувачує Байдена / Reuters

Засідання перенесли на кінець листопада.

Колишній генпрокурор Віктор Шокін подав апеляцію до суду у зв'язку з рішенням Нацполіції закрити справу про можливе втручання в діяльність генпрокурора колишнього віце-президента США Джо Байдена.

Як позивач повідомив в інтерв'ю Chas.news, засідання суду було заплановано на 11 листопада, але не відбулося через те, що поліція не надала суду матеріали справи. Суд ухвалили рішення перенести на кінець листопада.

Уточнюється, що на засідання не з'явилися слідчий поліції і його процесуальний керівник з прокуратури. Прийняття будь-якого рішення виявилося неможливим.

"До речі, підкреслю, що за місяці свого "розслідування" поліція провела аж одну слідчу дію – мій допит, і справу закрили. Звичайно, я з цим не згоден",-сказав екс-генпрокурор.

Зазначимо, Шокін був звільнений в 2016 році з посади генпрокурора. Він вважає, що за звільненням стояв Байден. Прихильники Дональда Трампа, Байден домагався звільнення Шокіна через кримінальну справу по компанії Burisma, яке нібито могло торкнутися його сина Хантера Байдена.

Читати такожУ Зеленського пояснили очікування від президентства Байдена

Джо Байден - про що раніше повідомляв Главред:

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти