Справа про вбивство Шеремета: Апеляційний суд залишив Антоненка під вартою

Апеляційний суд залишив Антоненка під вартою / УНІАН

Після того, як суд залишив Антоненка під вартою, під будівлею суду сталася сутичка.

У вівторок, 6 жовтня, Апеляційний суд залишив під вартою до 23 жовтня Андрія Антоненка, якого підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомила в соцмережі нардеп Ірина Геращенко.

"Колеги Софія Федина Михайло Бондар і Микола Величкович сьогодні півдня провели в Апеляційному суді, де в черговий раз розглядалося питання зміни запобіжного заходу Андрію Антоненку. В черговий раз заявили про готовність прийняти Рифа на поруки. На жаль, суд залишив Андрія під вартою ... не взяли до уваги навіть всі несуразності експертиз", - написала Геращенко.

Після того, як суд залишив Антоненка під вартою, його соратники влаштували під будівлею суду бійку. Під крики "Рифмастер" вони намагалися перешкоджати його відправленню до СІЗО. У ситуацію врутилися провоохоронці. Повідомляється про поранення.

Справа Шеремета - про що йшлося раніше:

Вбивство Шеремета - що важливо знати:

Павло Шеремет загинув уранці 20 липня 2016 року унаслідок вибуху автомобіля, який належав очільниці Української правди Олені Притулі (в момент вибуху її в машині не було). Вибух стався о 7:45 на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка, коли Шеремет виїхав з дому по дорозі на радіоефір з керівником Української федерації легкої атлетики Ігорем Гоцулом. За попередніми даними, вибуховий пристрій було закладено під днище автомобіля.

Підозрювані у вбивстві Шеремета

12 грудня 2019 року правоохоронці затримали трьох підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета - військову медсестру Яну Дугарь, волонтера/медика Юлію Кузьменко, ветерана АТО і рок-музиканта Андрія Антоненка (Ріффмастер). Головним мотивом підозрюваних слідство вважає спробу вбивством Шеремета дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в Україні.

Автор: Адріана Бубновська
Новини заразКонтакти