"Валіза, вокзал, Росія": у Харкові вигнали з трибуни депутата ОПЗЖ, який казав про заколот

Депутат Лесик від ОПЗЖ влаштував скандал / скріншот з відео

Андрій Лесик, депутат від ОПЗЖ влаштував у Харківській міськраді скандал, коли назвав Революцію Гідності "збройним заколотом 2014 року".

Андрія Лесика, депутата Харківської міської ради від опозиційної платформи - за життя, колеги силою вигнали з трибуни в залі засідань ‒ після того, як він заявив про "збройний державний заколото в Україні у 2014 році". Відео інциденту було опубліковано на YouTube.

Лесик на черговій сесії міськради підійшов до трибуни й почав виступ російською мовою. У відповідь у залі депутати почали обурюватися. Але хвилю їх обурення вдалося погасити в. о. мера Харкова Ігорю Терехову. Однак далі Лесик заявив-мовляв, в країні кілька років тому стався збройний державний переворот і при цьому ніхто за нього не покараний.

"Лесик, Лесик, закінчуй це все говорити. Досить", - перервав виступ депутата Терехов.

В цей час до трибуни швидко підскочили кілька активістів і депутатів, які виштовхнули представника ОПЗЖ. У залі негайно почалася невелика бійка, а частина депутатів заблокувала трибуна. Але на підтримку Лесика прийшли його колеги по фракції ОПЗЖ. Тим не менш, депутат отримав ліктем у вухо і був облитий водою.

У залі почали скандувати "Валіза, вокзал, Росія", а Терехов змусив Лесика негайно покинути трибуну.

Читати такожУ Миколаєві депутатів від ОПЗЖ закидали яйцями

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти