"Велике будівництво" на Хортиці поєднають з музичним фестивалем ZOUND 2021

Відвідувачі Хортиці зможуть стати учасниками численних ігор і змагань, випробувати атракціони великого луна-парку та пообідати на великому фуд-корті.

На острові Хортиця, туристичні та історичні об'єкти якого стали важливою частиною проєкту «Велика реставрація» у складі програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», 28-29 серпня пройде музичний фестиваль за участю українських та європейських виконавців ZOUND 2021.

Організатор фестивалю, компанія Fishcanfly, вже повідомила імена зірок шоу-бізнесу, які підтвердили свою участь.

На сьогодні відомо, що у денній частині програми виступлять: Бумбокс, Порнофильмы, Kalush, Ivan Dorn, Bahroma, Кіс-Кіс, 5'nizza, Epolets, Аlyona Аlyona, o.Torvald, Louna і Noize MC.

Нічна секція ZOUND 2021 буде електронною. У ній, крім українських виконавців, мають взяти участь також зарубіжні гості фестивалю. Організатори обіцяють найближчим часом назвати імена виконавців з Німеччини та Італії.

Перший фестиваль ZOUND відбувся у Запоріжжі в 2019 році, репертуар тоді був повністю електронним. Цього року ZOUND додав також рок, хіп-хоп, етно, edm.

Для гостей ZOUND 2021 розроблена також велика розважальна програма. Відвідувачі Хортиці зможуть стати учасниками численних ігор і змагань, випробувати атракціони великого луна-парку, пообідати на великому фуд-корті і відпочити у затишних лаунж-зонах.

Партнером заходу виступає компанія Метінвест.

«Зараз йде відродження острова, цього місця сили. Тому ми теж дуже хочемо відродити цю силу, через культуру, музику та залучення молоді. Ще одна мета - прищепити Україні культуру фестивального руху», - прокоментував представник Fishcanfly Володимир Бригинець.

Потрапити на Хортицю, починаючи з кінця минулого року, стало значно легше, після того, як було відкрито рух першою чергою балкового мосту, який входить до складу масштабного мостового комплексу, що є флагманським об'єктом президентської програми «Велике будівництво». У цьому році заплановано закінчення будівництва мосту, про що раніше заявив заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти