27 років разом: «Сніданок з 1+1» відзначає річницю спецвипуском з історіями ведучих і команди

На платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з’явився спецвипуск проєкту «Про кіно для ТеБе», присвячений річниці «Сніданку з 1+1». Переглянути його можна у вільному доступі

Ранковий проєкт «Сніданок з 1+1» відзначає своє 27-річчя, і з цієї нагоди Київстар ТБ підготувала особливий випуск, у якому Володимир Рабчун взяв інтерв’ю у знакових постатей проєкту — ведучих, кореспондентів, редакторів та продюсерки. Всі вони поділилися спогадами про перші кроки в програмі, розповіли про виклики, з якими зіткнулися під час ефірів після початку повномасштабного вторгнення, та зізнались, що для них значить «Сніданок з 1+1».

Випуск розпочався з душевної розмови з Костянтином та Владиславою Грубичами — батьком і донькою, яких об'єднує спільна робота у ранковому проєкті. Костянтин, ведучий «Сніданку з 1+1» у 2006-2007 роках та зараз, розповів, як змінювався проєкт протягом двох десятиліть, і як у їхньому домі знімали репортаж для програми, коли Владі було всього три роки. Тепер, працюючи кореспонденткою «Сніданку», вона відзначає, що для неї ця програма стала стилем життя.

«Це – цінності, ритм, бажання тягнутися до живого, до світлого, до того, що нам бракує. До натхнення, гармонії – емоцій, які мало хто зараз може по-справжньому прожити. Я хочу, щоб «Сніданок» розвивав у глядача такі емоції», – зазначає Владислава.

Володимир Рабчун також запросив до розмови Руслана Сенічкіна та Людмилу Барбір – незмінну телепару ведучих, яка працює разом рекордну кількість років – 11. У відвертій розмові вони поділилися досвідом адаптації до спільної роботи та своїми думками про секрет успіху «Сніданку з 1+1», який залишається на хвилі популярності протягом 27 років. Проєкт став для них невід’ємною частиною життя, з якою вони зростали й продовжують рухатися вперед.

Схожими емоціями поділилася й інша телепара ведучих — Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв. Неля розповіла, як пройшла шлях від студентки 1+1 Media School до ведучої «Сніданку з 1+1», який був значущим етапом її професійного розвитку. Єгор додав: «Сніданок — це екосистема, силу якої до кінця мало хто розуміє».

Кульмінацією випуску стало спілкування з Юлією Жмакіною — продюсеркою проєкту та директоркою департаменту ранкового мовлення 1+1 media, яка розповіла про стратегічні рішення, що допомогли «Сніданку з 1+1» залишатися актуальним і під час війни. Вона також поділилася своїм баченням майбутнього програми, відзначивши, що для неї «Сніданок з 1+1» — це серце українського телебачення, яке завжди б’ється в ритмі подій.

Завершенням цього особливого випуску стала тепла розмова з випусковою редакторкою програми Людмилою Подлевською та спеціальною кореспонденткою Наталкою Щукою. Вони розкрили закулісні деталі організації ефірів та підкреслили, як за ці роки їхня команда стала справжньою родиною. Спікерки відзначили, що для них «Сніданок з 1+1» — це втілення душевності, чесності, людяності та доброти, а також – метод, який допомагає залишатися на зв’язку з Україною та світом у ці надскладні часи.

Повну версію інтерв'ю з командою «Сніданку з 1+1» в програмі «Про кіно для ТеБе» у вільному доступі для всіх користувачів можна переглянути на Київстар ТБ за посиланням.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 430 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.

Новини заразКонтакти