"20 років політичних перевзувань": Зеленський жорстко потролив Тимошенко

Володимир Зеленський розкритикував ініціативу Юлії Тимошенко / facebook.com/yan.dobronosov

Раніше Батьківщина виступала категорично проти референдуму, нагадав президент.

Президент Володимир Зеленський прокоментував ініціативу лідера Батьківщини Юлії Тимошенко про організацію всеукраїнського референдуму.

Як підкреслив глава держави в ході свого відеозвернення, намір Тимошенко є "політичним перевзуванням".

"Кажуть, що найшвидша істота на планеті - це гепард. Насправді це не так - це окремі депутати і швидкість, з якою вони перефарбовуються. Спочатку вони були категорично проти референдуму, але - бац! Вуаля! - і тепер вже ініціюють референдум з 5 питань або по скількох там", - підкреслив президент.

При цьому він іронічно прокоментував ініціативу Тимошенко і Батьківщини, потроливши її нову ідею.

"Думаю, мем фейспалм можна зробити офіційним логотипом цієї політичної сили. І слоган "20 років на ринку перевзувань!", - зазначив президент.

Він також додав, що таких депутатів (як Тимошенко і фракція Батьківщина, - ред.) буде "в парламенті якомога менше". За його словами, закон про зменшення кількості нардепів з 450 до 300 - на черзі, і його партія має намір втілити в життя цю обіцянку.

Референдум від Батьківщини: що відомо

Раніше Батьківщина ініціювала проведення референдумів з п'яти питань. З такою ініціативою виступила лідер партії Юлія Тимошенко. За її словами, ініціюється проведення референдумів з п'яти питань:

Читати такожУ Слузі народу розповіли, скільки коштує проведення референдуму

Закон про народовладдя:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти