Зустрічайте Beeper – універсальний додаток для спілкування в 15-ти месенджерах відразу

Beeper - 15 месенджерів в одному / TechCrunch

За словами авторів, їм навіть вдалося змусити працювати iMessage за межами екосистеми Apple,

Ерік Мігиковскі, засновник компанії Pebble, яка займається розумними годинами, презентував універсальний додаток Beeper. Сервіс підтримує інтеграцію WhatsApp, Telegram, iMessage і багатьох інших популярних месенджерів.

Додаток доступний на всіх актуальних платформах: macOS, Windows, Linux, iOS і Android. За словами розробників, їм навіть вдалося змусити працювати iMessage за межами екосистеми Apple.

Якщо у користувача є підключений до інтернету комп'ютер Mac, то він може виступити як "міст" і переадресовувати повідомлення в Beeper на будь-якому іншому пристрої. А тим, у кого немає ноутбука або комп'ютера від Apple, Мігиковскі готовий вислати відновлений зламаний iPhone з встановленим Beeper, який буде виконувати ті ж функції. Наразі вже підготовлено близько 50-ти примірників.

Повний список підтримуваних месенджерів наступний:

Завантажити месенджер поки можна тільки на запрошення, щоб отримати його, потрібно заповнити анкету на сайті Beeper. Сервіс платний – 10 доларів (270 грн) на місяць.

Раніше ми розповідали про Reface – додаток з України для смартфонів, яке дозволяє за лічені секунди зробити "діпфейк" з вашою участю в уривках з фільмів, серіалів і навіть ігор. При цьому, на відміну від громіздких нейромереж, вам не доведеться робити безліч фотографій з різних ракурсів, досить одного фото анфас.

Спочатку додаток називався Doublicat, і в ньому можна було створювати тільки діпфейк-гіфкі, і додаток не здобув популярності. Однак, українські розробники не впадали у відчай і після ребрендингу завоювали заслужену популярність. Зараз Reface на Android і iOS входить в десятку найпопулярніших додатків більш ніж в 40 країнах, а ним користуються навіть зірки на кшталт Брітні Спірс, Снуп Догга, Гаріка Харламова, Павла Волі та безліч інших знаменитостей.

Reface завантажити можна як в Google Play, так і в AppStore. Повна назва для пошуку – REFACE: face swap videos.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти