Розробники Gotham Knights поділилися подробицями про нову гру у всесвіті Бетмена

Нові деталі Gotham Knights / WB Games Montreal

За гру відповідають творці Batman: Arkham Origins.

У розмові з журналістами GamesRadar+ розробники з канадської студії WB. Games Montreal поділилися новою інформацією про їх вельми очікувану гру у всесвіті Бетмена – Лицарі Готема.

За словами виконавчого продюсера гри, бойова система Gotham Knights була повністю перероблена. Вона орієнтована на кооперативне проходження і базується на взаємодії героїв, кожен з яких володіє власним стилем бою, прийомами та гаджетами.

Також зазнав змін рівень супротивників, який більше не прив'язаний до рівня гравця. Це, за словами розробників, був одним з найбільш частих запитів, який вони отримали від спільноти з часів дебютного показу гри. Нагадаємо, що екшен-RPG у відкритому світі, натхненна всесвітом Бетмена, була представлена в серпні на заході DC FanDome

Більше подробиць про Gotham Knights

Раніше геймдизайнер французької студії Arkane Studios Харві Сміт оголосив про розробку нової гри від Arkane Austin, підрозділу Arkane.

Arkane Studios складається з двох частин – один офіс студії знаходиться в Ліоні, а інший в Остіні. Французький підрозділ випустив Dishonored 2 і зараз готується до виходу екшену Deathloop, тоді як американська команда працювала над Prey і вже зараз, після інтерв'ю Сміта, ми знаємо, що Arkane Austin працюють над новим проєктом..

Поки про гру відомо лише те, що це буде повноцінний ААА-проєкт в жанрі "імерсів сім" на базі оригінальної інтелектуальної власності (IP). Іншими словами – фанатам Prey 2 і Dishonored 3 доведеться запастися терпінням.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти