У Fall Guys стався диявольський кросовер – розробники анонсували нові костюми для 3 сезону

Fall Guys - анонсовано нові костюми для 3 сезону / Mediatonic

Серед костюмів будуть образи Думгая, а також деяких монстрів з всесвіту Doom.

Незалежна студія Mediatonic в офіційному мікроблозі своєї мега-популярної королівської битви Fall Guys: Ultimate Knockout розкрила подробиці майбутньої колаборації з видавничим домом Bethesda Softworks.

З 12 січня гравцям дадуть перетворити свого персонажа в Палача Рока або демонів з адреналінового шутера DOOM. Наряди будуть доступні протягом обмеженого часу.

Варто відзначити, що це не перший подібний кросовер розробників – раніше в гру додавали костюми з GRIS, Team Fortress 2 і Portal 2, а також давали приміряти скін Ґодзілли та популярного ютубера Джиммі Mrbeast Дональдсона. Останній отримав персональний костюм завдяки участі у благодійному марафоні, в рамках якого збиралися кошти для організації Special Effect.

Разом з анонсом дати релізу розробники підготували кумедний відеоролик, в якому демонструють миловидні версії Палача Рока і деяких демонів з кривавих шутерів від id Software.

Fall Guys x Doom кросовер - трейлер

Нагадаємо, що 15-го числа цього місяця в Fall Guys розпочався третій сезон, присвячений зимовій тематиці. У грі з'явилися сім нових рівнів і більше 30-ти нових костюмів. Також, починаючи з третього сезону кожна перемога буде підвищувати коронний ранг гравця. У міру підвищення рангу будуть відкриватися нові плюшки, в тому числі ексклюзивні кольори та візерунки.

Гру можна купити як на консолях Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Fall Guys – це мега-популярна багатокористувацька онлайн-битва без правил за участю до 60 гравців і лише одним переможцем, якому вдасться пробитися до фінішу крізь нестримний хаос. Гра пропонує кілька різних режимів з абсолютно різними умовами. Втім, основна мета завжди одна – залишитися якомога вище, ніж всі інші гравці, що принесе корону і перемогу в раунді.

Раніше розробники зі студії Respawn Entertainment оголосили про початок нової події "Нічний бій" у своїй королівській битві Apex Legends. В рамках події геймери зможуть отримати 24 нових тематичних предмета, які купуються безпосередньо за монети Apex або цінні метали, а також випадають з наборів. Нагородою за збір всіх предметів стане реліквія Гібралтару.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти