У 2021-му на шанувальників рольової гри GreedFall чекають дві важливі події

GreedFall / Spiders

Це такий подарунок фанатам RPG на честь Дня подяки.

Французи зі студії Spiders офіційно оголосили про те, що кількість проданих копій рольової гри GreedFall, яку деякі критики навіть охрестили новою Dragon Age, нарешті подолали позначку в один мільйон копій.

Творці подякували шанувальникам за підтримку і відзначили, що "реліз перевершив всі найсміливіші очікування". На честь даної урочистості студія анонсувала оновлену версію гри для платформ нового покоління PS5 і Xbox Series, які отримають не тільки підкручену графіку, але і якийсь додатковий контент.

Випуск апгрейда і свіжого контенту запланований на наступний року, але коли саме відбудеться реліз – невідомо. На жаль, також невідомо, чи буде "переїзд" на нові консолі платним – імовірно, платити за нього не доведеться, але поки нічого не підтверджено офіційно.

GreedFall / Twitter-ігри

Greedfall дата виходу

Реліз Greenfall на Playstation 4, Xbox One і ПК відбувся у вересні 2019 року. На агрегаторі рецензій Metacritic гра набрала в середньому 74 бали зі 100 можливих. Журналісти називають GreedFall найкращою грою французів з Spiders і продуктом гідним уваги любителів західних рольових ігор.

Втім, порівнювати даний проєкт зі стовпами жанру не варто, але стриманість в засобах розробники приховують за цікавими завданнями і гідно опрацьованим світом. Якщо ви любите Відьмака і Готику, то хоча б задумайтеся над тим, щоб дати GreedFall шанс.

GreedFall - про що гра

GreedFall – це рольова гра від творців Bound by Flame і The Technomancer, дія якої розгортається у світі, в якому магія і технології XVII століття співіснують одне з одним. В основі сюжетної лінії лежить жорстокий конфлікт між загарбниками, які прибули на невідомий острів, і місцевим населенням, яких захищають надприродні сили.

Гравцям належить висадитися на острові у ролі посланника торгової корпорації, і спробувати знайти спосіб лікування містичної хвороби, яка завалилася на материк. На острові також існує безліч фракцій, які можуть підтримувати – або, навпаки, засуджувати – ваші рішення.

GreedFall скачати

Гру можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

GreedFall системні вимоги

Мінімальний:

Рекомендований:

Greedfall трейлер

Раніше ми розповідали про феномен гри Among Us чому вона стала світовим хітом.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти