Розробник серій Assassin's Creed і Watch Dogs проводжає 2020 рік і дарує подарунки

Кадр з Assassin's Creed Valhalla / Ubisoft

Буде всього п'ять роздач – кожен день з 14 по 18 число.

Французька компанія, що спеціалізується на розробці та виданні комп'ютерних ігор, Ubisoft оголосила, що починаючи від сьогодні, користувачі можуть отримати спеціальні косметичні предмети для різних ігор студії. Буде всього п'ять роздач – кожен день з 14 по 18 грудня.

Так, наприклад, сьогодні гравці можуть безкоштовно отримати набір "Мореплавець" для пригодницького екшену Assassin's Creed Valhalla. До нього увійшли легендарний костюм Байєка з Assassin's Creed: Origins і предмети для поселень.

Для отримання подарунків необхідно увійти у свій обліковий запис на сайті компанії за наступним посиланням. Подарунки доступні для будь-яких платформ, а самі нагороди з'являться в меню спорядження протягом наступних семи днів.

Акція, до слова, триватиме до 18 грудня, і кожен день на сайті вручатимуть щось нове. Будемо сподіватися, що в один із днів гравців чекатиме безкоштовна гра.

Assassin's Creed Valhalla / Ubisoft

Раніше сервіс цифрової дистрибуції Epic Games Store оголосив про швидкий запуск масштабної роздачі ігор, в рамках якої, починаючи з 17 грудня, компанія буде роздавати нову гру кожен день протягом двох тижнів поспіль.

Кожну з них можна буде отримати безкоштовно лише протягом 24 годин, але після цього вони залишаться у вашій бібліотеці назавжди. Магазин своєю чергою обіцяє великі сюрпризи, а значить варто чекати іменитих гостей.

На цю мить клієнти Epic Games Store можуть безкоштовно отримати дві класичні рольові ігри від студії Obsidian Entertainment – Pillars of Eternity і Tyranny. Обидва тайтла доступні в максимальних виданнях з усіма доповненнями, в тому числі сюжетними. Акція завершиться 17 грудня о 18:00 за Києвом.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти