Поезія для душі – в Crusader Kings 3 з'явилася функція тортури віршами

Crusader Kings 3 патч 1.3 / Paradox

Дана механіка вже знайома фанатам серії по другій частині.

Студія Paradox анонсувала безплатне оновлення для історичної стратегії Crusader Kings III, в якому ви зможете катувати людей поганими віршами.

Дана механіка вже знайома фанатам серії по другій частині. Ваш правитель тепер може стати поетом, і свої твори він зможе прочитати персонажам. Якщо вірші поган – використовувати їх як тортури.

Насолодитися творіннями зможете і ви самі, адже в гру вбудують генератор віршів. Він вміє дотримуватися рими, але спочатку буде створювати тільки вірші довжиною від двох до чотирьох рядків (плюс назва). У майбутньому довжину творів планують збільшити.

Paradox Interactive розповідають, що кожен вірш в Crusader Kings III володіє якоюсь темою. Поки їх п'ять:

Використовувати вірші ви зможете не тільки в тортурах, але і в дипломатії. Працювати вони будуть також і в мультіплеєрі. Реліз оновлення очікується одночасно з виходом першого платного доповнення для Crusader Kings III, яке планують представити 13 березня в рамках шоу Paradox Insider.

Нагадаємо, що реліз Crusader Kings III відбувся 1 вересня 2020 року ексклюзивно на ПК. Середня оцінка стратегії на агрегаторі рецензій Metacritic становить 91 бал зі 100 від преси й 8,3 бала з 10 від користувачів. Гра доступна для покупки у магазині Steam за ціною 579 грн.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти