Осінні витрати – в Steam проходить наймасштабніший розпродаж року

Кадр з Death Stranding / Kojima Productions

Користувачам пропонують придбати різні ігри за низькими цінами.

Сервіс цифрової дистрибуції Steam урочисто оголосив про початок традиційного осіннього розпродажу Steam Autumn Sale, присвячений початку акцій "Чорна П'ятниця" та "Кіберпонеділок" яка триватиме до 20:00 за Києвом 1 грудня 2020 року.

Практично у всьому каталозі сервісу діють акційні пропозиції, які можна вивчити на головній сторінці сайту. Кожен день, до завершення акції, можна буде бачити нові обрані ігри, а також рекомендації, підібрані спеціально для гравців, залогінених на сайті.

Наприклад, зі знижкою можна купити наступні ігри:

Разом з тим стартувала премія Steam Awards 2020. Всім користувачам сервісу надається можливість висунути гри в десяти різних категоріях, а також запропонувати свою власну номінацію, що не потрапила в шорт-лист.

За активність у визначенні кращих ігор Steam користувачі отримають значки. Повний перелік номінацій представлений на наступній сторінці Steam, а також у клієнті сервісу. Переможці премії Steam будуть оголошені в грудні цього року.

На цю мить в сервісі PlayStation Store проходить масштабний розпродаж, присвячений початку "Чорної п'ятниці", який триватиме до 1 грудня цього року. В рамках розпродажу можна придбати різноманітні проєкти за привабливими цінами.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти