Багато ігор: Microsoft відзвітувала про рекордний рік для Xbox Game Studios

У Microsoft похвалилися надуспішним роком для своєї платформи

Видавець випустив рекордну кількість власних ігор і домігся інших важливих результатів.

Команда Xbox оголосила про новий пройдений етап, про що символізує рекордна кількість контенту та ігор, випущених Xbox Game Studios в цьому році.

Керівник відділу маркетингу Xbox Аарон Грінберг (Aaron Greenberg) опублікував великий пост, в якому він детально розповів про досягнення компанії, а ми дублюємо статистику в новинному форматі.

"Я вражений тим, з якою разючою відданістю своїй справі трудяться талановиті творчі команди Xbox Game Studios. Завдяки їм ми змогли випустити рекордну кількість ігор в поточному році. Крім того, багато хто з наших ігор отримали визнання критиків і стали дуже популярні серед фанатів", - зазначив Аарон.

На Xbox Games Showcase в липні компанія оголосила про вихід п'яти нових ігор від компанії Xbox Game Studios.

Окремо Аарон відзначив внесок гравців, так як команда Xbox бачить вражаючу ігрову статистику, яка показує досягнення спільноти:

Рік видався грандіозним і стане тільки краще, обіцяють в Microsoft. Компанія готує найбільшу за всі чотири покоління лінійку ігор - тисячі пригод будуть доступні гравцям в найближчі свята. Детальніше про характеристики консолі наступного покоління Xbox Series X ви можете прочитати тут.

Автор: Андрій Софін
Новини заразКонтакти