Як подивитися історії в Інстаграм анонімно: прості способи

Instagram / TechCrunch

У цій статті розповімо (і покажемо), як зберегти анонімність при перегляді чужих Інстаграм-історій.

Функція Instagram "Історії" дозволяє публікувати тимчасові публікації для того, аби поділитися моментами зі своїми друзями та знайомими. Водночас вона надає можливість "моніторити" потік користувачів, які переглянули дані публікації.

Хоча більшості й подобається бути в курсі відвідувань своєї сторінки, перебувати у зворотній ситуації може бути дискомфортно. У зв'язку з цим, користувачів шарпає логічне запитання: як дивитися історії в Інстаграм анонімно.

Офіційна позиція Інстаграму не надає можливість переглядати історії анонімно, але заборони для того й існують, щоб їх порушувати. Якщо хочеться дізнатися інформацію з чужої сторінки, не розкриваючи своєї особистості, ми зібрали добірку найбільш анонімних і простих способів переглядів Instagram історій.

Як дивитися сторіс в Instagram анонімно

З допомогою спеціальних сайтів

Мабуть, найпростіший і найшвидший спосіб подивитися історії Instagram анонімно. Для його реалізації не потрібно нічого встановлювати або завантажувати. Також суттєва перевага – не потрібно нікуди вводити свій пароль і логін від профілю, його може і не бути зовсім. Всі дії користувача полягають в копіюванні посилання на необхідний обліковий запис і розміщенні її в спеціальній графі будь-якого з перерахованих сайтів:

Через додаток на телефоні

Безкоштовні програми, які можна знайти в офіційних магазинах для Айфона та Андроїда – ще один варіант як дивитися сторіс в Instagram анонімно.

Обидва магазини пропонують велику кількість вузькоспеціалізованих програм для анонімного відстеження чужих історій. Вони орієнтовані не тільки для розв'язання цієї проблеми, але і містять безліч інших простих і популярних можливостей.

Так, зокрема, безкоштовний додаток StorySaver + також надає користувачам Андроїда можливість зберігати чужі історії на телефон і завантажувати відео IGTV, постів і призначених для користувача аватарок.

Завдяки Telegram-ботам

При відвідуванні стрічки історій через telegram-ботів, власнику переглядається сторінки в статистику відвідувань буде додана інформація про новий перегляд з невідомого аккаунта. Однак зв'язати його з особистістю користувача телеграм-бота неможливо.

Якими ботами можна скористатися:

Раніше ми розповідали, як видалити свою сторінку в Instagram, і що робити, якщо захочеться її відновити.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти