В Instagram вводять "жорсткі покарання" за образи: що потрібно знати

Офіційний Instagram Instagram / Instagram

Згідно з новими правилами, за образи в особистих повідомленнях обліковий запис користувача будуть видаляти.

Адміністрація соціальної мережі Instagram повідомила, що буде видаляти акаунти користувачів за образи в особистих повідомленнях. Нові правила опублікували 10 лютого, але на них звернули увагу тільки сьогодні.

Таке рішення було прийнято на тлі расистських висловлювань, з якими зіткнулися в Instagram футболісти з британських клубів. Тепер під повною забороною, наприклад, повідомлення, що розпалюють ворожнечу за ознаками расової або релігійної приналежності.

Згідно з новими правилами, якщо хтось продовжить відправляти недозволені повідомлення, його обліковий запис буде "назавжди" відключено. У цьому випадку не допоможе навіть створення нового облікового запису – Instagram пообіцяв, що якщо заблокований користувач створить новий обліковий запис для обходу блокування, він також буде видалений. У компанії поспішили відзначити, що "таємниця листування" порушена не буде – блокування буде вводитися на підставі скарг користувачів, які піддалися образам.

Крім того, скоро у всіх користувачів Instagram з'явиться можливість заблокувати особисті повідомлення від всіх сторінок, на які Користувач не підписаний – раніше ця функція була доступна тільки для облікових записів з великим числом передплатників і корпоративних сторінок, а тепер з'явиться у всіх користувачів.

Instagram: останні оновлення

Раніше Instagram поділився деталями про роботу алгоритму рекомендацій.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти