Студія CD Projekt Red поділилася планами розвитку Cyberpunk 2077 на найближчі місяці

Автори Cyberpunk 2077 показали план на 2021 гол / CD Projekt Red

Версії гри для PS5 і Xbox Series наразі заплановані на 2021-ий, але не варто чекати їх раніше другої половини року.

CD Projekt Red випустила п'ятихвилинне звернення до гравців, в якому співзасновник і керівник компанії Марчин Івінський по пунктах розповів про ситуацію, що склалася з Cyberpunk 2077 і показав план на 2021-й.

По-перше, Івінський пояснив, що ж пішло не так з консольними версіями гри. За його словами, студія до останнього "боролася за якість" на PS4 і Xbox One, а багато проблем, з якими вони зіткнулися після запуску, не були виявлені під час тестування.

У кінцевому підсумку CD Projekt Red постійно працювала над поліпшенням потокової передачі даних для консолей минулого покоління, яка потрібна, аби "згодовувати" движку те, що гравці бачать на екрані, а оскільки місто набите деталями, а пропускна здатність дисків у старих консолей не найкраща, це істотно гальмувало процес розробки.

По-друге, на цю мить студія повністю зосереджена на виправленні помилок і збоїв, з якими гравці Кіберпанку стикаються на всіх платформах. Перше велике оновлення буде випущено в найближчі 10 днів, а через кілька тижнів за ним піде більше, більш значне оновлення.

По-третє, некстген-патч для PS5 і Xbox Series вийде не раніше другої половини 2021 року. Команда поки не готова ділитися подробицями, але вони скоро з'являться.

І наостанок, коли Cyberpunk 2077 повернеться в PlayStation Store. Студія працює над виправленнями та оновленнями, і в постійному діалозі з Sony, аби якнайшвидше повернути проєкту до магазину PS, але це, скоріш за все, відбудеться лише через кілька місяців.

Cyberpunk 2077 - план на 2021 рік

Раніше стало відомо, що польська влада почала перевірку CD Projekt Red у зв'язку з численними скаргами на Cyberpunk 2077.

Регулятор займеться перевіркою якостіКіберпанку 2077 і дій, що вживаються компанією для розв'язання проблем і задоволення скарг клієнтів, які не змогли належним чином випробувати продукт CD Projekt на своїх пристроях, всупереч попереднім запевненням виробника про його якість.

CD Projekt Red може чекати штраф у розмірі до 10% від доходу компанії або припис, що зобов'язує надати покупцям гри на консолях попереднього покоління додаткові цифрові бонуси або частково відшкодувати кошти, витрачені на Cyberpunk 2077.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти