Apple підвела підсумки року: названо найпопулярніші ігри та додатки 2020

Apple вибрала найкращі додатки та ігри 2020 року

Потрібно багато чого встановити.

Слідом за Google підсумки року взялися підбивати конкуренти з Apple. Технологічний гігант назвав головні ігри та додатки 2020 на всіх своїх платформах: iOS, iPadOS, tvOS, macOS і watchOS. Їх розробники, до речі, отримають спеціальну нагороду в новому дизайні з переробленого алюмінієвого сплаву з алмазним огранюванням.

Як і на Android, грою року для iPhone визнали Genshin Impact, а найкращим додатком –Wakeout!, яке підбирає для власника смартфона спортивні вправи, придатні для виконання в ліжку відразу після сну.

Найкращим додатком для iPad назвали Zoom, яке на сьогодні є абсолютним фаворитом в області сучасних засобів відеозв'язку, найкращою грою – Legends of Runeterra, стратегічну карткову гру у всесвіті League of Legends.

Переможці в інших номінаціях наступні:

Disney+ / Apple TV

До того ж компанія виділила кілька додатків, які виявилися надзвичайно корисними в 2020 році. Так, зокрема, мова йде про наступні продукти:

Раніше популярний журнал Time назвав найкращі винаходи 2020 року. Список за традицією вийшов досить різноманітним – він включає як звичні гаджети на зразок шоломів віртуальної реальності та розумного будильника, так і незвичайні штуки на кшталт "смарт-вуликів" зі штучним інтелектом або екологічної горілки.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти