В Україну йде сильне похолодання і небезпечна погода з ураганом

Погода в Україні буде небезпечною / pixabay

2 вересня температура сильно знизиться, буде похмуро і дощитиме по всій Україні.

Погода в Україні сильно зіпсується вже на початку вересня. Синоптики прогнозують, що стовпчики термометрів поповзуть вниз з 2 вересня.

За прогнозом Укргідрометцентру, в деяких регіонах температура знизиться до +13 вдень і до +5 вночі.

1 вересня температура буде такою ж, як і в останній день літа. Дощі в цей день на заході, півночі, більшій частині центральних областей.

У четвер, 2 вересня, температура сильно знизиться, буде похмуро і дощитиме по всій Україні.

Температура на заході +13 +17 вдень і +9 +12 вночі, на півночі і в центрі +15 +17 вдень, +11 +14 вночі, на півдні і сході +20 +24 градуси, вночі +14 +18.

3 вересня день обіцяє бути переважно сонячним, опади ймовірні на сході. Температура по всій країні буде від +13 +18 градусів, вночі +5 +10, на півдні до +13.

У суботу, 4 вересня буде схожа синоптична ситуація, що і днем раніше, хіба що вночі температура підвищиться на пару градусів. Опади в цей день найбільш вірогідні на півночі країни.

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

Раніше народний синоптик Леонід Горбань озвучив прогноз погоди в Україні на осінь 2021. За його словами, вже в другій половині вересня почнуться дощі і похолодає. Крім того, сніг в 2021 році випаде рано.

Прийдешньої зими українців очікує багато снігу і морози на початку і кінці сезону, а лютий так і взагалі обіцяє бути "лютим", можливі навіть бурани.

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти