Величезні затори і черги на зупинках: що відбувається в Києві після 30-годинного снігопаду

Київ засипало снігом / Фото kyivcity.gov.ua

Снігопад у Києві продовжиться і завтра, 10 лютого. Киян попросили не використовувати власні авто, а також не залишати машини на узбіччях.

Столицю України продовжує засипати снігом. Станом на восьму годину ранку вівторка, 9 лютого, опади з різною інтенсивністю тривають вже більше 30 годин. Минулої ночі снігопад був особливо інтенсивним. До рясних опадів додалися вітер і хуртовина.

Столична влада звітує, що впродовж ночі на вулицях міста працювали 459 одиниць спецтехніки та 39 бригад з ручного прибирання снігу, передає пресслужба КМДА. У Київавтодорі уточнили, що магістральні вулиці чистили колони спецтехніки. Оскільки опади не припиняються, розчищені дороги і тротуари знову швидко засипає снігом.

Столичні комунальники розчищали сніг всю ніч / Фото kyivcity.gov.ua

Вранці у вівторок через погодні умови місто скували затори. Кияни скаржаться на перебої з громадським транспортом. На зупинках утворилися величезні черги з пасажирів, які не можуть виїхати.

Скріншот

За прогнозами, снігопад у Києві продовжиться. Киян попросили не використовувати власні авто під час снігопаду, а також не залишати автівки на узбіччях, в крайніх смугах доріг.

Зазначимо, у зв'язку з сильними снігопадами з 15:00 8 лютого в'їзд великогабаритного транспорту в столицю тимчасово обмежено. Обмеження діятиме до поліпшення погодних умов. Про зняття обмеження обіцяють повідомити окремо. На під'їздах до міста утворився величезний затор з фур.

Скріншот

Читати такожСиноптики розповіли, скільки триватимуть сильні морози в Україні

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти