Знаменитості, які раніше були разом: ТОП-8 несподіваних зіркових пар

Знаменитості, які раніше були разом / instagram.com/bilyk_iryna

Багато хто вже й забув про те, що вони були разом.

З ким була Каменських до Потапа, скільки чоловіків було у Ірини Білик і як звуть першу українську любов Маколея Калкіна? Читайте в нашій добірці українських і зарубіжних зірок, які раніше були у відносинах.

Актори познайомилися на знімальному майданчику мелодрами Ванільне небо. Романтична атмосфера привела акторів, що грали головні ролі, до любовної історії, яка тривала цілих три роки.

Том Круз і Пенелопа Крус / колаж - instagram.com/penelopecruzoficial / instagram.com/tomcruise

Співачка і продюсер перебували у фактичному шлюбі з 1990 по 1998 рік. З чуток, зоряна пара розпалася через напружені концертні графіки Білик, а також її бажання завести дитину.

Ірина Білик та Юрій Нікітін / instagram.com/bilyk_iryna

Зараз складно уявити поруч з милою когось ще крім Ештона Катчера. Однак на зорі своєї кар'єри актриса майже дев'ять років зустрічалася з Маколеєм Калкіним. За словами інсайдерів, пара розійшлася полюбовно, проте для Калкіна розрив був вкрай важким – у актора навіть була спроба самогубства.

Білик познайомилася з танцюристом на паркеті проекту Танці з зірками. Потім був шлюб, що тривав три роки. Співачка і Дікусар зберегли хороші стосунки після розлучення.

Ірина Білик та Дмитро Дікусар / tabloid.pravda.com.ua

На початку дев'яностих на голлівудському небосхилі засяяла нова пара: Олдмен і Турман одружилися, коли актрисі було всього 18 років. Шлюб розпався вже через два роки, і обидві сторони вважають його великою помилкою.

Ума Турман і Гері Олдмен / колаж - instagram.com/giseleschmidtofficial / instagram.com/umathurman

Каменських і Вітеру приписували роман на зорі кар'єри співачки. Їх часто бачили разом, Вітер приходив до дівчини після виступів за лаштунки. Однак Каменських продовжує приховувати, чи були слухи правдою.

Настя Каменських і Гена Вітер / колаж - instagram.com/genaviter_official / instagram.com/kamenskux

Так-так, Керрі і Залізна людина крутили бурхливий роман з 1984 по 1991 рік. Їхні стосунки були досить серйозними, але, на жаль, розпалися, через проблеми Дауні з наркотиками.

Сара Джессіка Паркер і Роберт Дауні-молодший / колаж - instagram.com/robertdowneyjr / instagram.com/sarahjessicaparker

Телеведучі жили разом протягом 5 років. Від фактичного шлюбу з Доманським Лідія Таран виховує дочку Василину.

Андрій Доманський та Лідія Таран / колаж - instagram.com/andreydomanskyi / instagram.com/lidiyataran

Читати також"З Аллусей!": відомий дизайнер показав Пугачову в грайливому образі Школярки

Ще один роман, який розбурхував уми і фантазію шанувальників - між Світланою Лободою і Тілем Ліндеманном. Однак ні спростувань, ні доказів йому немає, адже співачка тримає своє особисте життя в найсуворішому секреті. Проте недавно Лобода здивувала фанатів фото у весільній сукні.

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти