"Я не вірю в кохання з першого погляду": Алеся Бацман розповіла, з чого почався її роман з Гордоном

Бацман розповіла, як почався її роман з Дмитром Гордоном / instagram.com/alesiabatsman

Як журналісту вдалося змінити життєві пріоритети завзятої кар'єристки.

Журналістка і ведуча Олеся Бацман розповіла ЖВЛ, як починалися її стосунки з чоловіком, Дмитром Гордоном.

Розповідаючи про свого обранця, обличчя Бацман сяє посмішкою; журналістка згадала - їх пару спершу об'єднувала спільна робота і дружба. Почуття прийшли пізніше, проте захоплення майбутнім коханим у неї виникло при першій же зустрічі.

"Я прийшла робити інтерв'ю. Він мені дуже сподобався. Відразу видно неординарну особистість. Він настільки про всіх переживає. І він настільки про всіх піклується... Якщо у когось поганий настрій, він завжди підійде, запитає. Він дуже уважна людина. І він дуже щедрий. Він роздає все, чим може поділитися",- розповідає про Гордона журналістка.

Також Бацман зізналася - перший крок зробив саме Дмитро. Для неї тоді була головною кар'єра, а працювати під крилом Гордона їй було вкрай затишно: "Коли наші відносини почалися, і він, і я були вільними людьми. Ми вже один одного дуже добре знали. Я не вірю в кохання з першого погляду. Я його не розумію. Любов - це таке всеосяжне почуття, всеосяжний стан, якого можна досягти тільки якщо ти дуже добре вже знаєш людину. Ми до цього працювали разом, і бачили один одного в різних ситуаціях. Мені настільки Діма був комфортний, як керівник, що я не хотіла нічого міняти".

Але Дмитру Гордону все ж вдалося зламати захист Бацман. Далі був роман, який привів відомих журналістів до вінця. Зараз пара виховує трьох спільних доньок, а з дітьми від попередніх шлюбів Гордона у Олесі Бацман склалися відмінні стосунки.

Читати такожДружина Дмитра Гордона Олеся Бацман вразила мережу шпагатом "по-волочковськи"

Раніше співачка Анна Седокова в багряній сукні показала, як чоловік, баскетболіст Яніс Тімма, пестить її оголені груди червоною трояндою.

Модель Демі Роуз в пін-ап образі ледь не впустила соковиті груди з червоного корсета. На фото дівчина грайливо посилає в камеру повітряні поцілунки і капризно надуває губки.

Інші цікаві новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти