Від двох до семи років в'язниці - пацанка Настя Іванова вчинила розбій

Настя Іванова / Прес-служба

Учасниця Від пацанки до панянки-2020 Настя Іванова розповіла, як влаштувала розбій, і йшли суди щодо визначення її вини.

Настя Іванова під час зйомок Від пацанки до панянки чекала, що після вильоту з проекту, може потрапити у в'язницю.

Суди над дівчиною йшли, поки вона знімалася в реаліті Від пацанки до панянки, яке знімає Новий канал. Якщо в четвертому сезоні реаліті Настя #Мівіна Іваненко відзначалася мирним характером, то в першому це був справжній демон з ангельською зовнішністю. #Мівіна була настільки агресивною, що швидко вилетіла з проекту, а в поліції вона і зовсім стала частим гостем.

"Коли я була на першому сезоні, йшли суди. Доводилося бути на зв'язку зі слідством. Мені світило від двох до семи років в'язниці: за проникнення на приватну територію, Читати також"Хотіла порізати Роговенко": шокуючі подробиці бійки на Пацанкахздійснене групою осіб з нанесенням тілесних ушкоджень. Щоб ви розуміли, поки я завдала тілесні ушкодження, хлопці з моєї компанії винесли системний блок від комп'ютера. На цьому ми й попалися. Слава Богу, мене пронесло. Хлопець, який взяв всю провину за розбій на себе, повісився, і справу закрили", - зізналася вона Главреду.

Настя Іваненко / Прес-служба

Перебування в першому сезоні реаліті змусило дівчину задуматися про своє життя. Настя зменшила свій запал, і отримала інші результати, ніж у перший раз.

"Я залишилася відбитою, але вже не настільки. Перед четвертим сезоном мене не затримувала поліція. Були бійки, я могла надавати по обличчю, але в КПЗ не забирали. А зараз вже і не за що затримувати. Я стала набагато спокійнішою", – зізнається пацанка.

Який прийшла дівчина на проект, і як вона змінювалася – дивіться відео, які опублікував Новий канал. Також, огляди на все нові випуски можна дивитися на Главреді.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти